Prowadzenie sklepu internetowego to nie tylko dbanie o asortyment, marketing czy obsługę klienta. To także spełnianie licznych obowiązków księgowych i podatkowych
Ekspres do kawy Jura E6 to jeden z bestsellerów marki
Jura, która niezmiennie od lat cieszy się ogromną popularnością. Z jego
możliwości będą zadowoleni w szególności koneserzy klasycznych kaw
bezmlecznych, jednak ten funkcjonalny model oczaruje również miłośników
Cappuccino z warstwą efektownej pianki. Dlaczego warto wybrać właśnie model
Jura E6 (EC)? Poznaj 5 najważniejszych powodów!
Ekspres do kawy Jura E6 (EC), wyposażony w jedną
podwójną wylewkę, potrafi przygotowywać aż 11
specjałów kawowych. Odpowiadają one przede wszystkim preferencjom
miłośników klasycznych kaw – wśród dostępnych pozycji znajdziesz m.in.
intensywne Espresso, klasyczną kawę czarną oraz długo parzone Lungo Barista.
Ponadto, ten model ma
wbudowany spieniacz do mleka, dzięki
czemu uzyskasz także Espresso Macchiato z białą plamką na powierzchni lub
Cappuccino z obfitą warstwą pianki mlecznej. Możesz także przygotowywać dwie
porcje wybranych napojów w tym samym czasie – dzięki regulowanej jednostce
zaparzającej, która pomieści do 16
gramów zmielonych ziaren, każdy specjał zachwyci intensywnością. Natomiast funkcja Extra Shot pozwoli Ci wzmocnić
intensywność Cappuccino!
Szwajcarski producent Jura zadbał o to, by wydawanie poleceń w ekspresie Jura E6 było szybkie i proste. Wszystkie dostępne specjały kawowe są prezentowane na kolorowym wyświetlaczu, za pomocą realistycznych grafik. Dzięki temu wiesz, jak będzie wyglądał przygotowany napój i bardzo szybko odnajdziesz preferowaną kawę wśród dostępnych opcji.
Po obu stronach
wyświetlacza znajdziesz przyciski do
sterowania. Co więcej, na ekranie o przekątnej 2,8” zobaczysz komunikaty od ekspresu, które podpowiadają Ci, co
robić w trakcie płukania systemu mlecznego lub czyszczenia wewnętrznych
przewodów. Ponadto, producent Jura oferuje także moduł WiFi-Connect (dostępny oddzielnie w sprzedaży), dzięki
któremu możesz sterować ekspresem z ekranu swojego smartfonu w aplikacji mobilnej Jura Operating
Experience!
Ekspres do kawy Jura E6 (EC)
specjalizuje się głównie w serwowaniu kaw bezmlecznych, ale przygotuje również
najbardziej popularny specjał z dodatkiem mleka – Cappuccino. Co więcej, ten
model opanował do perfekcji sztukę spieniania mleka o idealnej konsystencji –
zadba o to funkcja Easy Cappuccino.
Za naciśnięciem jednego przycisku uzyskasz wyśmienitą kawę mleczną o doskonałych proporcjach, zwieńczoną niezwykle aksamitną pianką, która długo utrzyma się na powierzchni.
Każda kawa z ekspresu Jura E6 (EC) zachwyca
doskonale zrównoważonym aromatem – nawet najmniejsza porcja Espresso, które
jest parzone tylko przez około 30 sekund! To zasługa innowacyjnej technologii P.E.P., czyli Procesu Ekstrakcji
Pulsacyjnej. Dzięki niej, w trakcie parzenia kawy urządzenie dba o to, aby
woda była przepuszczana na ziarna pod odpowiednim ciśnieniem, w kilku krótkich
cyklach, które następują szybko po sobie.
Jednak ten proces nie przynosiłby tak doskonałych efektów bez młynka Professional Aroma Grinder. Dzięki dopracowanym kątom cięcia zamienia on ziarna kawy w jak najwięcej drobnych cząsteczek biorących udział w procesie parzenia. To sprawia, że gwarantuje aż o 12,2% więcej aromatu, niż wcześniejsze generacje młynków marki Jura!
Ekspres do kawy Jura E6 (EC) występuje w dwóch wersjach
kolorystycznych: Dark Inox oraz Piano
Black. Jego ogromnym atutem jest ponadczasowe wzornictwo, które świetnie
wkomponuje się w niemal każdy wystrój kuchenny. Ponadto, ekspres został
zaprojektowany tak, aby uwolnić miłośników kawy od konieczności częstego
uzupełniania pojemników.
W górnej części
znajdziesz pojemnik na ziarna, w którym zmieści się całe opakowanie kawy
ziarnistej – aż 280 gramów, które
pozostaną aromatyczne, dzięki pokrywie chroniącej aromat. Z boku znajdziesz
zbiornik na wodę, który zmieści aż 1,9 l,
a Inteligentny System Wody z filtrem
Claris zadba o jej świeżość przez cały czas. Natomiast przy tacy ociekowej
znajdziesz pojemnik na fusy, który zbierze resztki z 16 porcji kaw.
Podsumowując,
ekspres Jura E6 zachwyci Cię doskonałą jakością kawowych napojów i smakiem,
który przewyższa specjały oferowane przez najlepsze, włoskie kawiarnie!
Prowadzenie sklepu internetowego to nie tylko dbanie o asortyment, marketing czy obsługę klienta. To także spełnianie licznych obowiązków księgowych i podatkowych
Profesjonalny OSINT dla firm: weryfikacja kontrahentów, analiza ryzyka biznesowego, biały wywiad i wywiad gospodarczy. Poznaj, jak ProDetektyw chroni biznes.
Lęk to jedno z najczęstszych wyzwań zdrowia psychicznego naszych czasów. W samych Stanach Zjednoczonych zaburzenia lękowe dotykają ponad 40 milionów dorosłych rocznie
400+ najśmieszniejszych żartów na Boże Narodzenie! Kawały o Wigilii, karpiu, choince, teściowej, prezentach i rodzinie. Humor świąteczny który rozbawi każdego!
Barszcz czerwony z uszkami to absolutna ikona wigilijnego stołu i jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań polskiej kuchni. Ten rubinowy, aromatyczny wywar o delikatnie kwaśnej nucie, podawany z maleńkimi pierożkami z grzybami, pojawia się na stołach w Wigilię od pokoleń.
Przepis na tradycyjny bigos świąteczny: ile gotować, jakie mięso dodać, jak przygotować kapustę. Sprawdzone porady, proporcje składników i sekret idealnego smaku.
Kompletny przewodnik po żeberkach: wieprzowe, wołowe, baranine. Dowiedz się, jak wybrać mięso, przygotować marynaty BBQ i upiec idealne żeberka w piekarniku lub na grillu.
Dowiedz się, które mięso jest najlepsze do tatara, ile kosztuje i jak je przygotować. Sprawdzone przepisy, porady ekspertów i wszystko o bezpieczeństwie surowego mięsa.